lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: Zwembad trends 2017 - 123zwembadkopen.nl

Zwembad trends 2017

Wilt u meer weten over de zwembad trends 2017 op het gebied van zwembaden en wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. In deze blog worden alle ontwikkelingen op het gebied van zwembaden besproken. Denk hier niet alleen maar aan een inbouw zwembad maar ook aan kinderzwembaden, intex zwembaden en opblaasbarenzwembaden.

 

Monoblock zwembad

Een trend die al een aantal jaar speelt zijn de monoblock zwembaden. Dit is een zwembad die bestaat uit een grote kuip. Doordat het zwembad al klaar is voor het bij u in de tuin wordt geplaatst, kan hij vaak heel snel aangelegd worden zodat u binnen een paar weken al plezier heeft van uw zwembad. Doordat de toplaag glad is, is het zwembad zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Het water wordt schoon gehouden doormiddel van zwembad chloor, zo krijgen algen niet de kans om te overleven en blijft het zwembad helder. Een monoblock zwembad kan altijd op maat gemaakt worden zo kunt u altijd een zwembad laten maken die bij uw tuin past.

 

Strandbad

Een strandbad is misschien wel de meest onbekende trend op gebied van zwembaden in de tuin. De naam zegt het eigenlijk al. Dit zwembad geeft de uitstraling van een wit strand. Met dit zwembad in de tuin geeft u uw tuin een tropische uitstraling. Een strandbad is ideaal als u uw zwembad meer uitstraling wilt geven in uw tuin. Bij mooi weer geeft het u meteen het gevoel of u in een tropisch land aan het strand ligt.

natuurzwembad

Vindt u het zonden om een zwembad aan te schaffen die u alleen in de zomer gebruikt? Dan is een natuurzwembad een interessante optie. Dit is een zwembad met de uitstraling van een vijver. Een natuurzwembad heeft veel voordelen ten opzichte van een normaal zwembad doordat het een waardevolle toevoeging is aan uw tuin, ook in de wintermaanden. Een natuurzwembad wordt schoon gehouden doormiddel van natuurlijke mineralen en planten. Zo is het gebruik van Chloor en anderen metalen niet nodig en er ontstaan zo dus ook geen irritaties in de ogen of slijmvlies tijdens het zwemmen.

123zwembadkopen

Intex zwembad

De intex zwembaden blijven ook nog steeds populair. De intex zwembaden zijn makkelijk op te zetten en af te breken. Een zwembad intex blijft de ideale optie als je geen vast zwembad in de tuin wilt. Een zwembad van intex is ook een fijne optie als u wel de voordelen van een zwembad in de tuin wilt ervaren maar niet het budget of de ruimte heeft om een inbouwzwembad te plaatsen. Tegenwoordig zijn deze zwembaden ook verkrijgbaar met zoutwater systemen in plaats van gloor.

intex groot

Opblaasbaar zwembad

Wilt u alleen tijdens de zomerse dagen genieten van een zwembad. Dan is een opblaasbaar zwembad de perfecte oplossing. Dit zwembad is makkelijk op te zetten en af te breken. Zo hoeft u niet bij slecht weer tegen een zwembad aan te kijken, maar kunt u tijdens de mooie dagen toch genieten van het gemak van een zwembad.

kinderzwembad

Tegenwoordig vind je kinderzwembaden in alle kleuren en maten. Een kinderzwembad is ideaal voor het afkoelen van uw kinderen. Tegenwoordig zijn de vierkante kinderzwembaden verledentijd. De nieuwe kinderzwembaden zijn een speelcentrum voor kinderen. Je kunt ze verkrijgen in allerlei soorten en maten. Met glijbanen, in vorm van dieren en zelfs met ingebouwde sproeiers. Doormiddel van dit kinderzwembadzwembad in je tuin leert uw kind op een speelse manier met water omgaan.

 

Afbeeldingsresultaat voor kinderzwembad met glijbaan

 

No Comments Yet.

Leave a comment