lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: Man probeert naar Noord-Korea te zwemmen

Naar Noord-Korea zwemmen

Noord-Korea; met het vliegtuig, de auto, of… zwemmend?

Een Amerikaanse man heeft geprobeerd om van Zuid-Korea naar Noord-Korea te zwemmen. Zuid-Koreaanse grenswachten pakten de man op.

Waarom wil een Amerikaan van Zuid-Korea naar Noord-Korea zwemmen? De Amerikaanse man verklaarde graag de leider KimJong-un te willen ontmoeten in Noord-Korea. De Douane zag de man zwemmen bij de Han-rivier en pakten de man op. De rivier is op het smalste punt bijna 2,5 kilometer breed. Dat is een flink stuk zwemmen dus. Bekijk de afstand in Google Maps of in onderstaande afbeelding. Hoe lang het zwemmen is, geeft Google Maps helaas niet aan!

De Amerikaanse man is een is een computertechnicus uit Texas. De man wordt rond de 30 jaar geschat. Hij was al ongeveer 10 dagen in Zuid-Korea voordat hij aan het avontuur begon.

Wij van 123 zwembad kopen adviseren de Amerikaanse man een opblaasbaar zwembad te kopen. Een stuk minder gevaarlijk en makkelijk mee te dragen van Zuid-Korea naar Noord-Korea!

noord-korea

Comments are closed.