lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @linkColorHover: Overvolle zwembaden? Vergelijk je eigen zwembad hier

Een eigen zwembad dan maar

 

U heeft ze vast wel eens gezien, de bekende foto’s van overvolle zwembaden ver bij ons vandaan. Wij denken dan, wat bezielt je om daar heen te gaan! Koop je eigen zwembad of ga naar een ander zwembad? In het grootste waterpark van China kunnen per dag meer dan 10.000 mensen in, maar dan zit het ook meteen overvol. Wanneer er 10.000 mensen in het waterpark zijn is er dan ook weinig water te zien.
eigen zwembad

Wij Nederlanders denken bij het zien van dergelijke foto’s meteen: ‘Dat doe je toch niet’ of ‘blijf dan thuis.’ 123zwembadkopen.nl zou voor deze Chinezen een oplossing hebben! Koop een eigen zwembad! Ook al hebben veel Chinezen niet veel ruimte, er is altijd wel plaats voor een klein eigen zwembadje op het balkon. Zelfs met een klein eigen zwembad heeft een Chinees nog meer ruimte dan in een overvol publiek zwembad! Waterplezier kan je alleen hebben met de nodige beweging.

Ook de Japanners aan een eigen zwembad

Niet alleen de Chinezen zitten op elkaar gepakt in hun waterpark, ook de Japanners kunnen er wat van. In hartje zomer in het weekend of op een feestdag lijkt het wel of heel Tokio leeg loopt en naar het zwembad gaat. Een grappig detail: mensen met een tatoeage mogen het zwembad niet in! Het zwembad lijdt echter niet onder deze beperking, want het zwembad blijft gewoon super vol, zoals te zien is op deze foto.

eigen zwembad

Voor deze Japanners is er misschien dezelfde oplossing als voor de Chinezen, een eigen zwembad? Een eigen zwembad kost niet veel en is altijd vrij voor jezelf!

Gelukkig hebben wij in Nederland niet zoveel last van zulke overvolle zwembaden, ook al kan het bij ons wel goed druk zijn. Toch is er niets handiger dan een eigen zwembad in de tuin, spring er in wanneer je zin hebt en als het zwembad in de weg staat is het zo weer opgeruimd!

Dus de oplossing tegen overvolle zwembaden? Koop zelf een eigen zwembad!

 

No Comments Yet.

Leave a comment